Младежката хуманитарна организация “Интеракт клуб Варна ще изследва безплатно репродуктивните способности

...
Младежката хуманитарна организация “Интеракт клуб Варна ще изследва безплатно репродуктивните способности
Коментари Харесай

Изследват безплатно репродуктивното здраве на 155 варненци

 Младежката филантропична организация “Интеракт клуб Варна " ще изследва гратис репродуктивните качества на 155 индивида благодарение на фондация " Мечта за Дете “, заяви за Varna24.bg Никол Вълканова, президент на клуба.  

" През декември месец младежите от Интеракт клуб Варна и Интеракт клуб Варна-Евксиноград организираха следващия благотворителен коледен базар на име " Дари Коледна вяра “. Финалните събрани средства бяха 3890 лева, с които имаме опцията да изследваме гратис репродуктивните качества на 155 индивида благодарение на фондация " Мечта за Дете “. 

Заедно с фондацията ще финансираме прегледите на млади мъже и дами и ще ги осведомяваме по какъв начин да се грижат за репродуктивното си здраве. Изследванията ще се проведат в интервала от 15-ти до 19-ти юни в лабораторията на Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна. 

Лични безвъзмездни съвещания ще бъдат предоставени от доктор Сашо Райков на същото място, на 18-ти юли, а преди този момент той ще организира LIVE онлайн осведомителна лекция на 13-ти юни от 11:30, в страницата на събитието “Изследвай бъдещето ". Той ще ни осведоми по какъв начин да се грижим за репродуктивното ни здраве.

С тази самодейност целим да помогнем на доста млади български двойки и семейства, като им предоставим потребна информация по отношение на репордуктивното здраве,как да се грижат за него и да предотвратим късното диагностициране на репродуктивни проблеми ", оповестява Никол Вълканова.

Повече информация може да получите от страницата на събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/245082980106808
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР